MZWBPiotr Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam Postanowiłem wypróbować swoje siły w f3p Z tego wydrukowałem plany: http://www.modelaircraft.org/files/1026ZactlyF3P.pdf Tak prezentuje się wycinanka: Następnie ją "pomalowałem": Zawiaski zrobiłem ze starej dyskietki Lotki i sw na miejscu: Sklejone połówki kadłuba i statecznik poziomy: Węglowa kratownica kadłuba: Talk wygląda całość Skrzydła są jeszcze nie wklejone, brakuje kilku węgli Teraz pozostaje mi czekać na elektronike z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A ja czekam na filmik z oblotu, będzie? Jaka waga?? Czym malujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Filmik z oblotu będzie. Co do wagi to buduje w ciemno jutro zwaze (przydalaby sie waga kuchenna :/ ) Pomalowalem markerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak myślałem ze to marker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kabinka brzydko wyszla ale ogolem nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dorobiłem hamulce aerodynamiczne na lotkach i natarciu skrzydeł Model otrzymał też podwozie z preta węglowego 1,5mm No i ogół Moze jutro go zwaze takie niby nic a problem z tym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mając troche czasu (święta) dokończylem mojego Zactly Do oblotu potrzebny mi jest jeszcze pakiecik 2s 300mah, poniewaz moj 850mah jest troche za ciezki jak do takiego modelu Sw i Sk napedzane są napedem pull pull Wszystkie cztery lotki napedzane są jednym serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zactly waży 170g z pakiecikiem 300mah. W przyszły weekend może nastąpi jego oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzisiaj dokonalem oblotu Zactly Lata bardzo powoli i przewidywalnie. Oczywiscie po chwili nabralem pewnosci a skutkiem tego jest zlamane smiglo Jestem bardzo zadowolony z tego samolotu. Nie ma dokumentacji bo bylem sam na hali :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Bardzo fajny. Już wiem co będę robił na hale Czekam dalej na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Film z wczorejszych lotów (pierwszy na filmie to mój drugi lot f3p czego skutki widać ) Po spotkaniu z koszem jakimś cudem przekrecił mi sie w dół ster wysokości. Doszedłem do tego chyba w 3 locie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zactly nadal w sluzbie I zawis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Troche wiecej akrobacji w moim wykonaniu kilka razy na filmie https://m.youtube.com/watch?v=jgJsYYApiAY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi