Kendo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Siema noszę się z zamiarem zakupu czegoś do 1300zl. W oko mi wpadł Cheerson-CX 20 polecacie ta zabaweczke? Nie mogę go znaleźć w żadnym polskim sklepie, ciekawe czemu:( Albo może ktoś ma coś lepszego do zaproponowania. Dodam że wcześniej latalem heli walkera creata także podstawy latania mam opanowane. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Może poszukasz na sąsiednim forum np: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=23&t=25765&view=unread#p356515 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam tego quada w wersji z HK pod nazwą NOVA. Model jest zaprogramowany i właściwie po przykręceniu podwozia i śmigieł można latać. Model bezproblemowo się uruchamia, a GPS szybko loguje (choć mogą być z tym czasem kłopoty). To jest mój pierwszy quad i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Siema zdecydowałem się na wltoys v303 jutro zaczynam zabawę, mam nadzieje ze długą i owocną w dobre ujęcia. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi