Kendo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Siema noszę się z zamiarem zakupu czegoś do 1300zl. W oko mi wpadł Cheerson-CX 20 polecacie ta zabaweczke? Nie mogę go znaleźć w żadnym polskim sklepie, ciekawe czemu:( Albo może ktoś ma coś lepszego do zaproponowania. Dodam że wcześniej latalem heli walkera creata także podstawy latania mam opanowane. Pozdro
Francka Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Może poszukasz na sąsiednim forum np: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=23&t=25765&view=unread#p356515
KRY3 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Mam tego quada w wersji z HK pod nazwą NOVA. Model jest zaprogramowany i właściwie po przykręceniu podwozia i śmigieł można latać. Model bezproblemowo się uruchamia, a GPS szybko loguje (choć mogą być z tym czasem kłopoty). To jest mój pierwszy quad i jestem zadowolony.
Kendo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Siema zdecydowałem się na wltoys v303 jutro zaczynam zabawę, mam nadzieje ze długą i owocną w dobre ujęcia. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi