elektronik-adam Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam mam nadzieje że napisałem w dobrym dziale szukam jakie odbiorniki pasują jeszcze do aparatury hitec flash 7 oprócz tych oryginalnych jak optima minima i maxima orientuje się ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Są zamienniki na hobbyking, wpisz w wyszukiwarkę hobbyking- aparatury i odbiorniki- wybierz Hitec i masz tam wszystkie pasujące , od 12 do 19 euro.Albo otwórz stronę " modelmotor" i tam też je znajdziesz tylko trochę drożej. Osobiście jeszcze ich nie przetestowałem ,ale w kwietniu zamówię te z hobbykinga.Ale tylko z ciekawości jak działają i znajdą miejsce w łajbach ,bo tam większe ryzyko zalania,czytaj uszkodzenia.Do samolotów mam Optimę 7 i minimę 6 E i uważam że do moich 5 ( niedługo 6 modeli ) to wystarcza, i tak nie biorę na loty więcej niż 2 sztuki + 5 aku. Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Generalnie chyba wszystko co działa w afhss. Ja stoję przed zakupem odbiornika do eclipsa i albo pozostanę przy optimie 7 albo kupię minimę 8 fr-sky (1/3 tańsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Chodziło po prostu o to że będę budował następny model i zastanawiałem się czy przekładać odbiornik czy kupić drugi. Macie do każdego modelu osobne odbiorniki ? czy przekładacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja mam jeden od kilkunastu lat i zyje aleco dobre dla jednego wcale nie musi byc takie dla drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jeden odbiornik obsłuży wszystkie modele.Tyle że przekładanie na lotnisku z jednego modelu do drugiego zajmuje czas i jest lekko denerwujące. Ja preferuję rozwiązanie -3 modele -minimum 2 odbiorniki.Pozdrawiam Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi