modelarz115 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Przepraszam że się mądrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W czwartek ma być u mnie mały wiaterek, także wicherek będzie miał swój drugi lot. Jest ciutkę lżejszy i ma większe kółka, choć myślę o jeszcze większych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W czwartek miały być kolejne loty i były ale nie wicherkiem, z racji z tego, że coraz bliżej oblotu mojej spaliny (zacznę od Prima 1390mm wg. zest. Svenson) to polatałem trenerkiem E-Flite Apprentice 15E, oto film: Musze założyć o nim temat bo uważam, że model jest cudny dla początkujacych i nie tylko HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jutro oblot trenerka spaliny, tak myślę, czy nie brać2 modeli, wicherek po zmianie obciążenia plus większe kółka, tak myślę, lądować teraz na asfalcie.. Najgorsze w tym, że oba zupełnie inaczej się zachowują, tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 to ile teraz wazy do lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zdjąłem mu 30 gram, waga do lotu 660 gram. I póki co tak zostanie, gdybym chciał ją zmniejszyć, muszę rozpruć mu z jednego boku folie, i serwa zamontować jak najbliżej przodu, jedne przy drugim. i ewentualnie zastosować serwa 5 gramowe, a zakupiłem kilka takich, bo może w następnym tygodniu zlepię RWD13 z serii Na polskim Niebie autorstwa naszego kolegi z forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 to u mnie tez waga do lotu wyjdzie cos kolo 650g , wiec przy powierzchni nosnej 24,3dm 2 powinien latac dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztosik Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W jaki sposób są zamocowane lotki i serwa nimi sterujące? Pytam się bo aktualnie też robię wicherka 10 rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi