Maciek82 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich!!! Mam na imie Maciek - 25latek- i jestem z Bielska - Bialej,(byc moze niektorzy mnie skojarza z innego forum-o helikach :-) )- obecnie mieszkam w UK - RC to moja druga milosc juz od wielu lat :-) kiedys budowalem samoloty i szybowce rc , pozniej jak finanse pozwolily, przezucilem sie na heliki.Ostatnio jednak znalazlem fajne plany modelu Beechcraft Baron 58P-(o tym napisze w odpowiednim dziale) i postanowilem cos zbudowac a nie tylko latac, zreszta w Anglii to pogada jakos nie sprzyja tej pieknej pasji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam na forum. Mam nadzieje że będzie ci tu dobrze na tym forum , bo niektórzy ludzie doprowadzają do wystrzału 8) :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.