modelarz115 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie przejmuj się tym pokryciem.... i tak podziwiam samą wytrwałość w zaprojektowaniu tego wszystkiego - ja ni mam do kompa cierpliwości Piękny model, kibicuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Cześć, jakie macie sposoby na wyszlifowanie lotek oraz natarcia w skrzydłach ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wyrysowałem nowe blachy do skrzydeł. Udało się je wyciąć u taty w pracy więc nie musiałem się bawić ręcznie. Założyłem na próbę i jak na razie wszystko pasuje prócz jednego łącznika który wyszedł za długi o jakieś 5 mm. Teraz model jest gabarytowo "taki jaki powinien być" Nie taki mały wyszedł Masa tego co na zdjęciach ok 1000g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi