Leda_g Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mam problem z dobraniem kwarcu do tego mini odbiornika Kupiłem swego czasu ten odbiornik i trochę leżał bo nie miałem kwarca. W końcu kupiłem kwarc micro GWS (wg sprzedawcy miał działać) i co i nie działa. Ma może ktoś doświadczenie z tym odbiornikiem na jakim kwarcu może działać. Problem w tym że oryginalnego nie mogę teraz znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam. Mój działa na kwarcu corona. Odbiornik i kwarc swego czasu wziąłem w UH. Dzieła super, zasięg rewelacyjny i 0 zakłóceń. Nie mam innych kwarcy żeby włożyć, przetestować i coś ci podpowiedzieć. EDIT: Widzę kwarce corona po 3,5$ w Pay Pal Shop Builder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dzięki Sławku Ma się już tą skleroze, sam ten sklep polecałem jakiś czas temu i zapomniałem że tam mają odbiorniki Corona. Już zamówiłem i jeszcze kilka innych drobiazgów. Cieszę się że jest dobra opinia o tym odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.