Artur z kołobrzegu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Pod zasilanie jest oznaczony kanał 8 (napisane na obudowie ) jednak pod kanał 3 było by łatwej - bez zmienienia w nadajniku przypisania przepustnicy . Czy zasilanie w tym odbiorniku można podłączyć pod kanałem nr 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Piny zasilania w odbiorniku zlutowane są do siebie.BEC zasila odbiornik właśnie przez gniazdo 3 kanału jeżeli jest wykorzystywany regler.Zasilanie można podłączyć pod dowolny kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Razem z odbiornikiem dostałem kawalek plastiku który wygląda jak szpulka do nawijania anteny , nazywa sie to cos ANTENNA BOBBIN . Nigdy się z takim "bajerem " nie spotkałem do czego to służy , jak to montować i w którym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szczerze mówiąc a właściwie pisząc to nie spotkałem się z takim wynalazkiem, ale nawijanie anteny na cokolwiek nie jest dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja się kiedyś spotkałem, ale zdania do czego to służy są podzielone :? : http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=5931&highlight=bobin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.