M.Ch. Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, ostatnio skuszony 10% promocją od starych cen na pewien model dokonałem zakupu w sklepie Staufenbiell http://www.modellhobby.de/ Szybka płatność z mojej strony (PayPal) zaowocowała rozpoczęciem realizacji zamówienia i wysyłką w 2 godziny po złożeniu zamówienia! Chyba się ludzie nie rzucili na te -10% i w sklepie mieli czas zająć się moją przesyłką. Towar przysłany firmą kurierską, opakowanie solidne, naklejki "uwaga szkło". W środku karton z modelem (wszystko idealnie) + katalog Horizon Hobby 2015 i Staufenbiell 2015. Oprócz tego oczywiscie rachunek i zaproszenie do ubezpieczenia się w niemnieckim klubie modelarkim. Zamówienie w piątek - towar doręczony we wtorek więc jak dla mnie szybko. Jestem zadowlony z transakcji. POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Extra czy edge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Hej, E.... na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi