canoe Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Mam na imię Konrad, obecnie mieszkam w Krakowie (a za oknem w tym momencie częściowe zaćmienie Słońca - dobry moment żeby się przywitać! Moją główną pasją jest fotografia, lecz po roku latania "biedronkami" i kilku miesiącach z symulatorem stwierdzam, że oto przede mną coś równie pasjonującego; zatem oto jestem tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zmień awatar na zgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canoe Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zmień awatar na zgodny z regulaminem. gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Konradzie, witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi