rapier Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam. Poszukuję takowej płyty ale gdziekolwiek dzwonie oferuja sprzedaż ale calego arkusza za ponad 400zl. Ja potrzebuje odpad wielkosci 40x50cm. Moze ktos z kolegow ma do czynienia z tym materialem zawodowo i dysponowal by takim scinkiem do odsprzedaży? Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W Obi przycinają na wymiar. Nie wiem czy mają takie grubości, bo kupowałem trochę cieńszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ano właśnie nie mają Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ano właśnie nie mają A może tu http://allegro.pl/plyta-mdf-38mm-formaty-formatowanie-zamowienie-b3-i5034379353.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi