Jacek Kempiński Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam . Wypadało by zakończyć post jaki zacząłem kiedyś . Udało mi się zbudować model Corvetty . Model jest sterowany , ma otwierane drzwi maskę . Napędzany jest silnikiem umieszczonym z przodu, dalej napęd przekazywany jest do skrzyni dwubiegowej a następnie wałem do mechanizmu różnicowego . Pojazd posiada pełne oświetlenie z kierunkowskazami , podnoszonymi lampami oraz wyposażony jest w hamulce tarczowe na każdym kole 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam Model przepiękny, prawdziwe arcydzieło. życzę więcej takich projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzięki buduje nastepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi