Modelarz15 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam! Właśnie robię piątą ;D po ostatnim kraszu 34 Mk 2. Mam depron, który leżał trochę czasu zgięty i teraz mu tak zostało. Kadłub udało mi się skleić, ale skrzydło jest strasznie krzywe do góry. Da się je jakoś wyprostować :?: Próbowałem żelaskiem przejechać i suszarką, ale to nic nie dało :crazy: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 na krawędź spływu i natarcia przyklej płaskownik węglowy, zyskasz tym również sztywność i wytrzymałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz15 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Może sprubuje, ale nie mam dostępu do sklepu, więc użyje sosny. A nie ma lepszego sposobu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 hehe ja wyginalem depron pod gorącą wodą :wink: więc moze sprubój w drógą stronę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz15 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ok. Jutro spróbuje, narazie skrzydła leżą pod kupą książek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jak wkleisz zastrzały to się skrzydła wyprostują, tylko lotki będą troszkę zgiete do góry, ale to ci chyba nie będzie przeszkadzało. :devil: Zabójco Emek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 i dlaczego przy Diablo 3D nie jest napisane "zginął śmiercią tragiczną"???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz15 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Taki mądry to i ja bylem, ale zastrzały też mają 30 stopni odchylenia :jupi: P.S. Przy Diablo nie jest tak napisane bo nim nie latalem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Trzeba było ciąć depron tak, aby paski były pionowo, wtedy przyklejając do skrzydeł wszystko by się wyprostowało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz15 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Trzeba bylo mi to powiedzieć przed wycinaniem, albo przywieżć prosty depron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jak byś dostał prosty depron to byłoby wszystko zbyt łatwe, a nikt nie powiedział,że będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.