fischer8 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich modelarzy. Mam na imię Bogdan, mieszkam w Oławie, woj.dolnośląskie.Mam 48 lat, po prawie 30 latach przerwy wreszcie czas dla siebie.Prowadzę serwis GSM.W młodości startowałem w zawodach F2B, miałem nawet niezłe wyniki.Teraz przyszedł czas na RC, mam już za sobą pierwsze loty, zrobiłem je na motoszybowcu Liny czeskiej firmy Hacker.Później kupiłem model ElektroStreak GreatPlanes.Ale czas zacząć robić coś samemu, więc wypatrzyłem na allegro model dwupłata Waco Cabin w wersji ARC.Zestaw ten pochodzi z końca lat 60, ubiegłego wieku . Aparatura na planach jest jeszcze lampowa, prawie kończę go. Na początek chyba już za dużo tu napisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witamy Witamy mam nadzieje ze zobaczymy fotczki tego prawie 50-letniego modelu życze udanych modeli i długich lotów nimi - bez kraks. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, witam, Pan z Oławy a ja z Brzegu, może kiedyś uda się polatać razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam kolegę z elki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam również, poznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam sąsiadów. To teraz trzeba spotkać sie na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.