tlenex98 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam! Po wielu godzinach żmudnej roboty, licznych testach, wzlotach i (niestety) jednym upadku mogę zaprezentować mojego Tarota FY650 "Iron Man" z następującym wyposażeniem: - silniki Tiger Motor MS2814-11 710KV 300W - regulatory Sunrise 30A z oprogramowaniem BLHeli - kontroler lotu DJI Naza-M Lite z GPS'em - pakiet Turnigy 5000mAh 4S 20C - śmigła GEMFAN 12x4,5 - odbiornik FrSky X8R - nadajnik Turnigy 9x v.2 z modułem FrSky XJT i anteną TP-LINK 5dBi - gimbal 3-osiowy DYS Smart GoPro BL z kamerą GoPro Hero 3+ Silver Aktualnie model uzyskuje ok. 11 minut lotu lecz planuję kupić większy pakiet lub połączyć dwa równolegle. Część elektroniki została przełożona z poprzednika (klon 450-tki od DJI). Odnosząc się do wcześniej wspomnianego upadku, to był on spowodowany utratą synchronizacji regulatorów. na moje szczęście model wisiał ok. 20cm nad ziemią . Po prostu zapomniałem ustawić wychyleń przepustnicy w każdym z regulatorów. Straciłem jedno śmigło, poza tym model jest cały. Wkrótce podeślę na pewno jakieś fotki lub kawałek filmu z pokładu. Zdjęcia modelu poniżej: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi