baczek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 siema dręczy mnie to już kilka tygodni więc zapytam tutaj chodzi mi o taki program który będzie rejstrował wszystko co robie oczywiście na komputerze a dokładniej chodzi o to żeby tak jak by filmował to co mi wyskoczy na monitorze np jak bym grał albo coś takiego ma to zarejstrować i później żebym mówgł to odtworzyć za pomoc oczywiście konkretną daje pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 poszukaj takiego programu jak Hypercam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 i tylko jeden program jest potrzebny ? jak się sprawdzi to dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jak się sprawdzi to dostaniesz bana eee chyba nie do końca miałeś na myśli to co napisałeś a jeśli to miałeś na myśli to zacytuje taki jeden film:" Grozisz mi?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 sory pomyliło mi sie miałem napisać pomógł " Grozisz mi?" nie nawet bym nie próbował :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz5 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Hyper cam To jest ten program. Pobierasz, instalujesz, wybierasz format pliku, dźwięk itp. Wybierasz jaki obszar na monitorze ma być filmowany i klikasz start. Tyle że ten program spowalnia komputer i jak masz niezbyt szybkiego PC'ta to będzie ciąć. Ale można wybrać mniejszą ilość klatek na sekundę i powinno grać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tutaj masz linki do programu Mini Monitoring http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=2312&EuroFirma+Mini+Monitoring+10.0.5.31 http://www.euro-firma.pl/index.php?news=52 Jest to program do przechwytywania ekranów i naciskanych klawiszy. Służy do nadzoru pracowników w firmach. Potrafi też blokować uruchamianie programów. Jest bardzo łatwy i nie zajmuję mocy komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a jeśli to miałeś na myśli to zacytuje taki jeden film:" Grozisz mi?" JoB ? Baczek zmień nazwę posta żeby później łatwiej odnaleźć było Kiedyś takiego posta szukałem i znaleźć nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 JoB ? Czyli ostatnia szara komórka;) dokładnie ten film;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.