mrcedes clk Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam modelrzy ,chciałbym się dowiedzieć jaki model akrobata byłby najlepszy na początek. Mam na myśli model po 2 górnopłatach ( 1 elektryk , 2 spalinowy) i jeden dolnopłat spalinowy. Są to modole bardziej do latania rekreacyjnego a teraz szukam modelu do akrobacji. Chciałbym wiedzieć jaki model byłby dobry do nauki akrobacji :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Według mnie najlepiej jakiś fun-fly. Latają dosyć wolno a przy małych (jak na nie) wychyleniach wydaje się łagodniejszy od trenerka. Podaj jakie masz wyposażenie to będzie łatwiej doradzić. Powiedz jeszcze czy model chcesz kupić czy zbudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Model to mi obojętnie czy do budowy czy już złożony bo mam i do budowy i już złożone modole. A wyposażenie to hi-tec laser4 razem z odbiornikiem i silnik 4,5cm3 , serw jeszce nie mam bo , to to uż zależy od modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To może Taco? Plany i fotki masz tu: http://www.swanyshouse.com/taco/taco.html Silnik akurat a serwa to najlepiej hs-81 lub odpowiedniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wolałbym żeby kadłub był przestrzenny a nie taki płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No to może przeskaluj madmana? Rozpiętość na twój silnik to ok. 110cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.