Leda_g Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No i stało się. Przyszedł czas na sprawienie sobie przeciwnika dla mojego Focke-Wulfa 190 i oto on. Na razie w paczce ale niedługo powinien być w powietrzu (może powalczy z FW) Z tym że teraz chcę model zrobić lżejszy i z lepszym silnikiem, mam wszystko może poza odbiornikiem, ale powinien byc niedługo. Producentem modelu jest firma COX www.coxmodels.com W paczce jest taki sam komplet części jak w moim poprzednim modelu Focke-Wulfa 190 Dane modelu Wymiary 508/451 mm Waga docelowa 142g (wg instrukcji) myśle że zrobię koło 115g CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No, no, równowaga musi być, alianci uzupełnili lotnictwo i mogą walczyć. Szczerze mi się bardziej podoba Mustang. Powodzenia w składaniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tlko ten niebieski kolorek :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tlko ten niebieski kolorek :roll: No wiesz, nie można mieć wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Też coś mi ten kolor nie pasuje. Przeglądam moją literaturę o Mustangu i nigdzie nie mogę znaleźć takiego malowania. Jako że to Chiński model to może i w Chinach takie latały. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mi się osobiście podoba to srebrne ubarwienie, a co do chińczyków, to podobno nawet wodę w proszku wymyślili...tak samo i ubarwienie...Ach ci chińczycy.. :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karshan Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Takie malowanie to malowanie morskie często miały je mustangi z lotniskowców. Głównie przeznaczone do wojny z Japonią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Czw 24 Kwi, 08 > 29 maj 2009 więc troszkę czasu minęło są może jakieś filmy i czy model został w ogóle ulotniony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Niestety model nie został zrobiony a przekazany na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 zgadza się była aukcyja i przegapiłem siedząc w pracy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snyper Power Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 MOJ ULUBIONY MODEL W WERSJI MINI !!! Musze cos takiego ulepic sobie z depronu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.