pawel4090 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pniowie, zrobiłem coś takiego, dla mię rewelacja... posiłkowałem się z zaprzyjaźnionego forum " Koga "....http://www.koga.net.pl/forum/viewtopic.php?f=536&t=37230&hilit=pilarka&start=90 Jeżeli łamie prawo , proszę admina o usunięcie Szlifierkę zapewne każdy posiada, więc jak ja nie miałem problemu z przerobieniem na coś takiego to zapewne każdy potrafi. Na prawdę polecam, listwy 5mm przy mocy 150W tnie jak malina, dla grubszego materiału potrzebna większa moc szlifierki. Posiadam 2 tarcze, widiową i zwykła z dużą ilością zębów. Polecam, dla mnie bomba. Pozdrawiam Paweł 2
Volleyboy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rewelacja tak proste ze głowa boli Dzięki za podzielenie się informacją Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
pawel.mat33 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Super, bardzo podoba mi się zarówno pomysł ale również wykonanie. Chiałbym mieć taką szlifierkę u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi