pawel4090 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pniowie, zrobiłem coś takiego, dla mię rewelacja... posiłkowałem się z zaprzyjaźnionego forum " Koga "....http://www.koga.net.pl/forum/viewtopic.php?f=536&t=37230&hilit=pilarka&start=90 Jeżeli łamie prawo , proszę admina o usunięcie Szlifierkę zapewne każdy posiada, więc jak ja nie miałem problemu z przerobieniem na coś takiego to zapewne każdy potrafi. Na prawdę polecam, listwy 5mm przy mocy 150W tnie jak malina, dla grubszego materiału potrzebna większa moc szlifierki. Posiadam 2 tarcze, widiową i zwykła z dużą ilością zębów. Polecam, dla mnie bomba. Pozdrawiam Paweł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rewelacja tak proste ze głowa boli Dzięki za podzielenie się informacją Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.mat33 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Super, bardzo podoba mi się zarówno pomysł ale również wykonanie. Chiałbym mieć taką szlifierkę u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi