jacek LP Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wczoraj (sobota 26.04.2008) w pobliżu strefy lotów dla modelarzy na lotnisku Bemowo, pojawił się dzik - nie modelarz. http://pl.youtube.com/watch?v=N4phPB73hUo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Hehe, widać chciałby sobie trochę polatać samolotami RC i patrzył na specjalistów... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 W zeszłym roku widziałem też inne zwierzęta. Ten łoś chciał za wszelką cenę przedostać się do Carrefoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ...Zapasy mu się skończyły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Obejrzałem filmik i zauważyłem nawet dwa dziki, pierwszy to ten dziki, a drugi to ja co sie w kadr wpakowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.