Skocz do zawartości

Sanwa Aquila naprawiona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam problem, upadła mi aparatura (kurczę nowa i jeszcze nawet sie nią nie miałem czasu nacieszyć i tak na prawdę to koty w gonitwie miją strąciły) i uszkodził się przełącznik. Właściwie nawet dwa, krótki sie rozpadł, dźwigienka wypadła, a długi lekko skrzywił ale chyba działa. Moje pytanie brzmi czy to są zwykłae dwupozycyjne przełączniki czy może jakieś specjalne? A może jeszcze lutowane na płytkę? Szukałem trochę w necie wię z grubsza wiem co tam może być ale może ktoś zna tę albo podobną apkę odśrodka? Z wymianą dam radę bez problemu jeśli tam nie ma jakichś niespodzianek. Sam na razie nie chcę zaglądać bo naklejona jest plomba i być może będę wysyłał do serwisu. Przy okazji może ktoś zna żródło dobrych przełączników w Warszawie? Wolumen, podziemia przy GUSI-e?

Z góry dziękuję za podpowiedź.

Opublikowano

Wymieniłem w końcu przełącznik i wszystko już działa. Dla zainteresowanych; przełączniki lutowane są w płytki, W firmie PIEKARZ (hurtownia elektroniczna) mają dobrej jakości przełączniki, pasują idealnie. Cała robota to pół godziny, po zdjęciu tylnej ścianki wszystko dostępne jak na dłoni.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.