instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pomóżcie mi zdecydować ,powoli wracam do" spalinek"i nie mogę się zdecydować na "serduszko" Madmana czy to ma być dwutakt ,70 czy czterotakt ,80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 4t 91 ASP91FS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No to może parę słów uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 1 Ja mam taki 2 to kopia OSmaxa a DJDIT latał na OS 15 4t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 a te które ja wymieniłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrobata Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam ! Zgadzam się z kolegą "motylem" również na twoim miejscu kupiił bym silnik ASP FS91AR- podobno silnik chodzi rewelacyjnie przy 5% Nitra -przy większej ilości się za mocno grzeje, więc koszty paliwa nie będą wysokie Silnik ten ma koło 4 kg ciągu stycznego na śmigle 15x6 i 5% Nitrometanu -niedługo stanę się posiadaczem tego silnika wiec napisze o wykonaniu i osiągów. Z modelarskim pozdrowieniem Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Skoro dwóch mówi o tym samym silniku... skarbonka już zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.