instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pomóżcie mi zdecydować ,powoli wracam do" spalinek"i nie mogę się zdecydować na "serduszko" Madmana czy to ma być dwutakt ,70 czy czterotakt ,80
instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2007 No to może parę słów uzasadnienia
motyl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 1 Ja mam taki 2 to kopia OSmaxa a DJDIT latał na OS 15 4t
instruktor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2007 a te które ja wymieniłem ?
Akrobata Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam ! Zgadzam się z kolegą "motylem" również na twoim miejscu kupiił bym silnik ASP FS91AR- podobno silnik chodzi rewelacyjnie przy 5% Nitra -przy większej ilości się za mocno grzeje, więc koszty paliwa nie będą wysokie Silnik ten ma koło 4 kg ciągu stycznego na śmigle 15x6 i 5% Nitrometanu -niedługo stanę się posiadaczem tego silnika wiec napisze o wykonaniu i osiągów. Z modelarskim pozdrowieniem Wojtek
instruktor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Skoro dwóch mówi o tym samym silniku... skarbonka już zrobiona.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.