Jaccy1 Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Dziś wybrałem się do Gniewina podziwiać najlepszych w lataniu na zboczach
janegab Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Co to za latanie ...SIEDZENIE...CAŁY DZIEN W OCZEKIWANIU NA SWOJĄ KOLEJKĘ BY POLATAĆ.... KILKA MINUT.. i być szczęsliwym ,że cały model . U mnie dziś lambada trwa od 5-tej myślę o "całym zegarze."..do 17-tej . http://s24.postimg.org/ifbpw404l/IMG_1440.jpg
janegab Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Jeden to lubi, inny nie. Nie wypada negować ani jednych, ani drugich Janek spać, nie możesz O godzinie 6 to ja przewracam się na drugi bok, a ty robisz 10 zakrętZgadzam Zgadzam się z Tobą- ale nie wszyscy startujący zawodnicy szczególnie przyjezdni zachowują się sympatycznie i kolezensko. Po zawodach na swoich stronach przygłupawo komentują i krytykują organizatorów jak gdyby zjedli wszystkie rozumy i mieli wybitne osiagniecia w startach bo na tle ekip zagranicznych wypadaja blado. U mnie masz szacunek ,że posiadasz licencje i starujesz ..Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi