Jaccy1 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dziś wybrałem się do Gniewina podziwiać najlepszych w lataniu na zboczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Co to za latanie ...SIEDZENIE...CAŁY DZIEN W OCZEKIWANIU NA SWOJĄ KOLEJKĘ BY POLATAĆ.... KILKA MINUT.. i być szczęsliwym ,że cały model . U mnie dziś lambada trwa od 5-tej myślę o "całym zegarze."..do 17-tej . http://s24.postimg.org/ifbpw404l/IMG_1440.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jeden to lubi, inny nie. Nie wypada negować ani jednych, ani drugich Janek spać, nie możesz O godzinie 6 to ja przewracam się na drugi bok, a ty robisz 10 zakrętZgadzam Zgadzam się z Tobą- ale nie wszyscy startujący zawodnicy szczególnie przyjezdni zachowują się sympatycznie i kolezensko. Po zawodach na swoich stronach przygłupawo komentują i krytykują organizatorów jak gdyby zjedli wszystkie rozumy i mieli wybitne osiagniecia w startach bo na tle ekip zagranicznych wypadaja blado. U mnie masz szacunek ,że posiadasz licencje i starujesz ..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi