Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dole jest napisane, że zestaw zawiera 4 silniki 4 regle i 2 pary śmigieł

Package included: 
4 x DYS BE1806 1400KV Brushless Motor 
4 x FLYCOLOR Simonk Series 2-4S 20A Brushless ESC
2pair x DYS 5030 Blade Propeller Pro CW/CCW Plastic 
Opublikowano

To zapewne jest cena za jeden silnik i jeden regulator tylko ktoś się pierdyknął w opisie ale KTO WIE bo w komentarzach ludzie piszą :

"My cart and my order details says "POA463852+4XSKU147223+4XSKU221903" so yep, its 4 x each."

Kurcze jakbym miał kasę to bym zaryzykował, oni nie lubią problemów, jeśli ktoś się pomylił to raczej na korzyść kupującego i myślę, że wysłaliby 4 motorki + 4 esc bo tak widnieje w opisie (nawet jeśli mieli na myśli jeden silnik i jeden regulator).

Opublikowano

A do quada Ci się nie przydadzą? :lol: Bo złożenie 250 tki to 4-5 stów, tutaj CC3D za tam niecałe 6 dych, rama za parę dyszek samoróbka albo kupna, pakiet to 40 zł ... 200-250 zł. Ja bym ryzykował gdybym tylko miał środki, na szczęście mam już 250tkę ;)

Opublikowano

Już nie raz kupowałem na Banggood.

Zaryzykuję i kupię, najwyżej będę się z nimi kopał, a oni są potulni jak baranki ;] bo jak będzie coś nie tak to nie dostaną $$$, dopóki nie potwierdzę że jest wszystko z paczką OK.

No i kupione, jeszcze wrzuciłem bonus - 5% ;]

post-13500-0-94879900-1431890304_thumb.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję że ostana :-)

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

I wszystko jasne.

Napisałem do nich e-mail i otrzymałem odpowiedź:

"

Dear customer,

We are so sorry to tell you that your item[POA463852 4XSKU147223 4XSKU221903]250 Combo DYS BE1806 2300KV Brushless Motor 5030 Propeller Simonk 20A ESC has stopped producing,so we can give you a refund for it. Is that OK? Please let us know your idea as soon as possible.

Sorry for causing your inconvenience.

Best regards,

Christal"

A więc silników nie będzie, ale za to zwrot kasy będzie.
Opublikowano

Teraz nawet tych w nowej cenie nie można znaleźć, mi wysłali dokładnie co Tobie. Ktoś się pomylił i poszło po całości ;)

Opublikowano

dostalem to samo

Dear customer,

We are so sorry to tell you that your item[POA463852 4XSKU147223 4XSKU221903]250 Combo DYS BE1806 2300KV Brushless Motor 5030 Propeller Simonk 20A ESC has stopped producing,so we can give you a refund for it. Is that OK? Please let us know your idea as soon as possible.

Sorry for causing your inconvenience.

Best regards,
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.