throd Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam jaki lakier bezbarwny najlepiej uzyc na dwuskladnikowa szpachlowke samochodowa tak by dobrze sie trzymal i mozna bylo pokruc go innym lakierym we wlasciwym kolorze. Nadmienie ze chodzi o model jachtu. jest on kryty sklejka potem byl lakierowany lakierem jachtowym na to przyszedl szpachel. teraz ma przyjsc na to jeszce raz lakier jednakze ten jachtowy nie trzyma sie do szpachlu wiec trzeba uzyc inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja polecam lakier samochodowy akrylowy. Jest on dwuskładnikowy i na pewno sie trzyma szpachli. U mnie w sklepie za 200ml lakieru najtwardszego, akrylowego naliczyli mi 12zł z utwardzaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dzieki Kamil dosc logiczne do szpachlu samochodowego lakier samochodowy ze ja sam na to nie wpadlem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Pytałes sie to odpowiedziałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To nie byla ironia naprawde mi pomogles. Teraz juz wiem o co pytac w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Można też położyć podkład (np w sprayu ok 12zł) i na to lakier właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Myslalem o podkladzie ale mam kilka miejsc gdzie przetarlem lakier bezbarwny polozony bezposrednio na sklejke wiec chce to jeszcze raz zabezpieczyc przed wilgocia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.