Krychol RC Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jak myślicie sprzedać taki osprzęt: -400 7,2V -400 6V z przekładnią -regulator chyba na 25A -pakiet 8 KAN 1050 -pakiet 8 KAN 1050 (coś z niem jest nie tak) -pakiet 8 GP 1100 Tak za ok 170zł na allegro i w to miejsce kupić coś takiego: Silnik elektryczny z regulatorem Silnik 65g 750 g ciągu przy 11A 15A Regulator 18A bo chce budować jakiegoś dwupłatowca z balsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dwie uwagi silnik BM2410 -xxx co za cyferki są zamiast x ?? Do czego tem silnik chesz wstawić, jaki model ?? Po drugie odpuść sobei ten silnik, tomson brał od stośka podobny silnik, chińczycy rozwiązali nowe mocowanie osi w rotorze które umożliwia prostą wymiane zgietej osi. ten silnik niestety tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Sprzedaj to co masz ( ja właśnie zmądrzałem i sprzedaje wszystkie moje szczotkowce na allegro) i w miejsce tego kup: silnik: http://www.allegro.pl/item156521635_nowy_silnik_bezszczotkowy_towerpro_21t_.html i regiel : http://www.allegro.pl/item156521635_nowy_silnik_bezszczotkowy_towerpro_21t_.html mam ten komplet i fokker 335g pionowo w góre możesz wziąść regiel 18 A ale w razie czego 25 A wykożystasz w większym silniku a 10zl to nie duża różnica I pisz zawsze czym chcesz latać i jaka masa około bedzie łatwiej doradzić PS: polecam allegrowicza SKALEN na gg można sie dogdać jak kupisz komplet to dostaniesz rabacik i towar ma dobry i tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.