modelarzkobi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 W sobote mam taką nadzieje że nie będzie padało to wybiore sie z moim szybowcem na małe loty bo w tym roku jeszcze nie latałem a chciałbym już w końcu polatać. A wy latacie teraz coś może?[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No ja w 2007 już latałem na wydmach. Skończyłem szybola nowego i też się szykuje na oboloty w weekand jeśli nie bedzie wichury zbytniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No oczywiście wiatr też się liczy bo jak za mocno "dyma" i model lata do tyłu lub bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.