radek872 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 http://www.rcworld.pl/shop/index.php?products=product&prod_id=2880 modele nitroplanes wkoncu w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Radek wiesz coś więcej na temat tego zestawu? Jak wagowo rzeczywiście wychodzi do lotu? Kurcze podoba mi sie ona a całe wyposażenie do 90-tki mam. Jeżeli by udało sie zejść do lotu poniżej tych 3 kg to sadze, że było by już czym pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 to model o rozpietośći 1,6m wiec całkiem możliwe Opis tego modelu tez mnie troche zaskoczył ze za taką cenę można dostać taki model o niskiej wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.