Adelheidis Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witajcie, nie wiem czy to dobry dział, ale myślę że jesteście w stanie mi pomóc. Chciałam się skontaktować z kilkoma jednostkami związanymi z modelarstwem lotniczym, niestety korespondencja którą wysłałam pocztą do mnie wróciła. Poszukuję zatem aktualnych namiarów na: - Stowarzyszenie Szkolnych Klubów Modelarskich "Gwarek" z Rudy Śląskiej - Gliwickie Stowarzyszenie Modelarzy Lotniczych - Aeroklubowy Ośrodek Sekcji Modelarstwa Lotniczego i Kosmicznego w Gliwicach. W sumie nie wiem czy te jednostki jeszcze działają. Namiary na nie znalazłam na stronie internetowej Aeroklubu Polskiego. Niestety ani adresy ani podane numery telefonu nie są aktualne. Z góry dziękuję Wam za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gliwickie Stowarzyszenie Modelarzy Lotniczych prezes Tadeusz Milewski kontakt http://gsml.gliwice.pl/wp/?page_id=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Email nie działa. Proszę o informację na PW to podam numer telefonu do GLiwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelheidis Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dziękuję za pomoc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi