ojdas Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Piotr i mam 33 lata. Modelarstwem lotniczym nie zajmowałem się w cale ale zawsze pociągało mnie coś w rodzaju "sam zrobię" i Adam Słodowy. Owszem budowało sie kiedyś latawce ;-) ale teraz z racji iż trochę podniosła się stopa życiowa i dostęp bardziej przyjazny do artykułów modelarskich ;-) mogę sobie pozwolić w końcu na budowę własnego samolotu, a tym samym trochę cofnąć czas i powrócić do momentu kiedy budowa modelu nie była dla mnie osiągalna Na razie zaczynam budować sam ale już nie mogę się doczekać kiedy mój synek będzie razem ze mną bawić się w modelarstwo. Szukam osób z Warszawy, które zaczynają tak jak ja lub już bawią się modelami spalinowymi i nie tylko, gdzie chętnie posłucham fachowych porad jak np. latać :-) i popatrzeć jak radzą sobie w powietrzu. Obecnie kompletuje sprzęt i części do Cessny 182 Skylane 50 ARF gdyż bardzo podoba mi sie ten model i postanowiłem go wskrzesić do lotu. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam na forum.Ja jestem z pod warszawy , a dokładnie Sękocina Starego .Jestem także początkujący , i także dopiero co kompletuje elementy lotnicze.Jak narazie mój dorobek to model samolotu , nadajnik, 2 serwa , 1 bowden , silnik ( elek., spalina ) :wink: .Morze się kiedyś spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witaj - poszukaj lotniska / aeroklubu modelarskiego pod Warszawą, najbliżej Ciebie. Pojedź tam i poznaj się z ludźmi - to pewnie oni będą Cię wprowadzać w tajniki zabawy w latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 W raszynie mieszka też kolega z forum i z klasy Maciej Poż . Wkrótce to on będzie mnie uczył latać, napisz z kąd dokładnie jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojdas Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 W raszynie mieszka też kolega z forum i z klasy Maciej Poż . Wkrótce to on będzie mnie uczył latać, napisz z kąd dokładnie jesteś ? Mieszkam w Wesołej k. Warszawy, a może ktoś z Was wie czy w mojej okolicy jest jakiś aeroklub modelarski, mieszkam blisko lotniska Góraszka i tak się zastanawiam czy tam przypadkiem nie ma jakiegoś klubu? pzdr. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cheche fajnie że wiem gdzie to jest.Na okęciu jest modelarnia , obok klubu IKAR.Na Bitwy warszawskiej jest sklep modelarski , tak samo jak na Nowolipki w warszawie.A wiesz gdzie jest raszyn? daleko masz do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Cheche fajnie że wiem gdzie to jest.Na okęciu jest modelarnia , obok klubu IKAR.Na Bitwy warszawskiej jest sklep modelarski , tak samo jak na Nowolipki w warszawie.A wiesz gdzie jest raszyn? daleko masz do niego? Wesoła jest po drugiej stronie Warszawy w stosunku do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.