plisken Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mam zapytanie do forumowiczów odnośnie opinii na temat modeli firmy TM. Konkretnie chodzi o: Electra Pro i Linea electro. Czym te modele się różnią (bo cenowo i konstrukcyjnie wyglądają są w zasadzie takie same). Czy jest wybierając między tymi modelami brać pod uwagę też model Thermik dream (nieco droższy, ale większy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP7GTA Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Bartek zobacz ten film. oNmTf8wIjF4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Filmik pokazuje jak Elektra trzyma się powietrza, ale filmików na YT widziałem dość sporo, chodzi mi o konkretne opinie. Pawle, ale czy te dodatkowe 45cm jest warte tych kilku stów i większego obciążenia powierzchni? Jak z profilami skrzydeł? NH1036 kontra S7012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam, mam od 4 lat Electra Pro, model fajny to i nie sprzdaje, napisz mi na pw.postaram sie udzielić pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi