elektryki_rc Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam Panowie ! Jak w temacie, tak wyszło w moim życiu że wywiało mnie do Poznania, a że nie znam kompletnie miasta/okolicy to chciałem zapytać w których miejscach/lokalizacjach można spotkać modelarzy i uznać za "miejsca do latania" ? Może ktoś lata FPV w jakichś ciekawych miejscach i miałby ochotę na wspólne loty ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wygooglowałem lotnisko EPPK Poznań-Kobylnica. Lata ktoś tam ? Jest jakaś bezproblemowa strefa dla modelarzy ? Jakieś opłaty za korzystanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Musisz się zapisać do sekcji modelarskiej Aeroklubu Poznańskiego. Koszt 100zł na rok i dostajesz indetyfikator. Na lotnisku mamy 3 strefy dla modelarzy także jest gdzie latać i ludzie się często pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi