pablos Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam na imie Paweł mieszkam w miejscowości Proszowice koło Krakowa . Modelarstwem ( na poważniej) interesuje się od około 2 lat więc nabywam dopiero doświadczenia.Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam serdecznie! Czy my przypadkiem już się gdzieś nie spotkaliśmy?... :wink: Jak wstawisz swoją mordeczke w avatar, to będę miał jasność i pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 owszem spotkalismy sie na Pobiedniku od Ciebie dostałem adres tego forum.Z awatarem będzie problem bo jak chcę wysłać zdjęcie to mi wyskakuje jakiś error muszę sprawdzić dlaczego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Avatary to do mnie na mejla panjaqb(at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.