dave Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam! Jestem nowy uzytkownikiem na tym forum. A wiec mam pytanie gdzie moge kupic nowy kadlub do klasy ECO 400, prosze o jakas pomoc jakas strona www lub jakis producent ktory takie cos produkuje w polsce, czechach lub w niemczech dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam // Dave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 to raczej na forum wodnym ;] modelteam.com.pl a tam na forum i jeden pan wykonuje te kadluby, Sam zamawialem i byl solidny ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 dzieki Tost a mogbys mi podac jakies namiary np. e-mail albo cus byl bym wdzieczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazuPOL47 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pan w. Falkowski często wystawia swoje propozycje Eco(shark,exp, 400, mono monoII i inne) w dziele Zdalnie sterowane >> Szkutnicze zaglądnij raz w tyg to znajdziesz coś dla siebie, kupiłem eco SHARK PERFEKCYJNIE wykonany, polecam goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.