dave Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Witam! Jestem nowy uzytkownikiem na tym forum. A wiec mam pytanie gdzie moge kupic nowy kadlub do klasy ECO 400, prosze o jakas pomoc jakas strona www lub jakis producent ktory takie cos produkuje w polsce, czechach lub w niemczech dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam // Dave
Tost Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 to raczej na forum wodnym ;] modelteam.com.pl a tam na forum i jeden pan wykonuje te kadluby, Sam zamawialem i byl solidny ;] Pozdrawiam
dave Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 dzieki Tost a mogbys mi podac jakies namiary np. e-mail albo cus byl bym wdzieczny pozdrawiam
zazuPOL47 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 pan w. Falkowski często wystawia swoje propozycje Eco(shark,exp, 400, mono monoII i inne) w dziele Zdalnie sterowane >> Szkutnicze zaglądnij raz w tyg to znajdziesz coś dla siebie, kupiłem eco SHARK PERFEKCYJNIE wykonany, polecam goscia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.