o.patrykmodelarz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 witam dzieje mi się coś takiego i nwm co zrobić Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawelli Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Na moje oko to jedna cela padła, albo przerobić na dwie albo wywalić lipolka. Niech może się wypowie ktoś bardziej doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jest to nówka akumulator http://www.marvio-rc.pl/pakiet-dualsky-1300mah-25c-4c-11-1v,3,1108,4499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Spróbuj na innej ładowarce lub reklamacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Miernik w rękę i pomierz napięcia na złączu prądowym i na każdej celi osobno przez wtyk balansera. Jeżeli napięcia na pakiecie będą prawidłowe to pakiet jest sprawny i masz walniętą ładowarkę. Jeżeli napięcia będą nieprawidłowe to masz walnięty pakiet. Na filmie ewidentnie widać, że napięcie ładowania jest OK. Problem ma tylko z odczytem napięć na złączu balansera. Bez miernika nic się więcej nie dowiesz. P.S. Szybciej byś to sprawdził niż zadał to pytanie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 2 ładowarki go nie chcą ładować. napięcie jest nierówne Kiedyś też mi ładowarka niechcianą lądować innego akumulatora ale potem się samo naprawiło Pozdrawiam gdzieś czytałem i coś tam wspominano a połączeniu jakiś cel kablem ale nic wiecej nwm a i jeszcze jedno jak podpinam do innej ładowarki to w ogóle nie wykrywa zew jest rozładowana a ma 8,5v na 15,56 mam pomysł rozładuje krytycznie to baterie i zobaczymy może to coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A teraz z Patrykowego na polski przetłumacz. I podaj napięcia jakie masz zmierzone miernikiem. Wieczorem powiem Ci co możesz z tym zrobić. Teraz mimo skwaru idę latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi