robraf Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 witam czy zna ktoś osobiście mikeosw czy ktoś wysyłał mu silniki do naprawy? ja wysłąłęm swojego emaxa bl2215/25 okolo 7 miesięcy temu i do pewnego momentu był kontakt potem kontakt straciłem próbowąłem dzwonić mowił on że wyśle jak najszybciej że w ty tygodniu czyli 2 tyg temu a teraz nawet nie odpowiada na telefony i e-maile silnik powinien być już u mnie dawno czy ktos mieszka gdzies niedaleko niego? i mógłby odebrac od niego mój silnik i mi wyslać? za wysyłke zapłacę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zadzwoń z innego numeru :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 próbowałem numery mi się skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 dzwoniłem do niego i odezwał się na 5 sec i się sie rozłączył kamilrc go zna więc niech on się moze wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeosw Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam. Kupiłem i wysłałem nowy silnik . Wina całkowicie po mojej stronie. Nie ma sie co tłumaczyć tak sie potoczyły sprawy. Mam nadziej ze robaf da znać ze silnik doszedł. Przepraszam za całe to zamieszanie i problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 okey dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chyba nie muszę sie już wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.