robraf Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 witam czy zna ktoś osobiście mikeosw czy ktoś wysyłał mu silniki do naprawy? ja wysłąłęm swojego emaxa bl2215/25 okolo 7 miesięcy temu i do pewnego momentu był kontakt potem kontakt straciłem próbowąłem dzwonić mowił on że wyśle jak najszybciej że w ty tygodniu czyli 2 tyg temu a teraz nawet nie odpowiada na telefony i e-maile silnik powinien być już u mnie dawno czy ktos mieszka gdzies niedaleko niego? i mógłby odebrac od niego mój silnik i mi wyslać? za wysyłke zapłacę oczywiście
robraf Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 dzwoniłem do niego i odezwał się na 5 sec i się sie rozłączył kamilrc go zna więc niech on się moze wypowie
Mikeosw Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam. Kupiłem i wysłałem nowy silnik . Wina całkowicie po mojej stronie. Nie ma sie co tłumaczyć tak sie potoczyły sprawy. Mam nadziej ze robaf da znać ze silnik doszedł. Przepraszam za całe to zamieszanie i problemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.