Ryszard58 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jest jeszcze taki: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__52471__Messerchmitt_Me_163B_Flying_Wing_Composite_1540mm_ARF_EU_Warehouse_.html Ale jakiś strasznie paskudny jest... Rzeczywiście ,to raczej przypomina me 163 .Sadze że ten model nie bardzo bedzie chciał latać . Już lepszy ten "krasnoludek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Widzę że kolega śmiga na chudoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 a i owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Fajne filmiki i fajne zabaweczki kolega widzę posiada , ale jakoś nie kojarzę abyśmy się kiedyś spotkali a szkoda bo podpytał bym o parę rzeczy. Często bywasz na lotnisku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jak nie wieje i mam czas to przyjeżdżam. Zwykle rano. Do południa. I unikam weekendów, w tygodniu mam więcej powietrza na zabaweczki :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Daj znać jak będziesz jechał w poniedziałek lub we wtorek to podjadę i pogadamy sobie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi