Dominik3001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam! Gdzie i jaka aparature 6ch kupic najtaniej? Na hobbyking jest tania ale przesylka kosztuje bardzo drogo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W polsce http://avifly.pl/pl/2700/-aparatura-flysky-fs-i6-6ch-24ghz-mode-2---telemetria---odbiornik-ia6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A tu wariant dla tych, którzy chcą jeszcze taniej i mogą poczekać ze dwa tygodnie: https://www.banggood.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A tu wariant dla tych, którzy chcą jeszcze taniej i mogą poczekać ze dwa tygodnie: Czy będzie taniej, to się okaże, jak radio będzie w domu. Niestety, istnieje niemałe prawdopodobieństwo, że przesyłka może zostać zatrzymana przez UC i oVATowana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Bangood przesyła jakimiś chyba nie do końca legalnymi kanałam. Na przykład teraz moje zamówione szpeje lecą przez Szwecję. Wiele razy zamawiałem, ani razu nie dorzuciłem się do cła czy podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik3001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ale mi chodzi o to czy jest gdzies TANIEJ niz na hobbyking poniewaz zaczynam i musze duzo jeszcze kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Taniej niż na HK lub Bangood? Raczej nie znajdziesz, chyba, że używkę albo jakieś nie wiadomo co... http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__47080__HobbyKing_HK6S_2_4Ghz_FHSS_6Ch_Tx_Rx_White_Mode_2_.html Coś takiego mogę oddać za 80 zł plus przesyłka - nówka sztuka, choć bez pudełka. Żaden wypas, u mnie miała służyć jako aparatura do symulatora, ale nie dała się podpiąć. Na Allegro znajdziesz Turnigy 9X. 9-kanałowe radia, znane i lubiane, sam miałem dwa, świetne na początek zabawy z modelami, ale i dla bardziej zaawansowanych celów się nadają. Linkowane wyżej FlySky 6ch są o tyle fajniejsze, że mają telemetrię i można przy pomocy dodatkowego czujnika za kilka dolców sprawdzać na bieżąco naładowanie pakietu gdy samolot jest w powietrzu. Dzięki temu nie zaskoczy Cię (przynajmniej jak dobrze wszystko ustawisz na ziemi) brak mocy w powietrzu. Ale tylko 6 kanałów. Wiem, że tyle chcesz, ale może się okazać, że Ty jeszcze tego nie wiesz Sześć kanałów to mało, szybko się kończy. Lotki, stery, gaz, podwozie i klapy albo klapolotki i już się z niczym więcej nie wetkniesz. A bomby? A sterowanie kamerą? Albo cokolwiek innego? Nie da się. Domyślam się, że budżet masz bardzo ograniczony i nie stać Cię na myślenie perspektywiczne, ale tak sobie myślę, że radio 6-ch trzeba kupować z pełną świadomością ograniczeń jakie serwuje już na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik3001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Chwilowo 6ch wystarczy poniewaz chce sprobowac i sprawdzic czy mnie to zainteresuje a pozniej jak nie wystarczy to cos lepszego kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Paweł, przez Szwecję idą przesyłki w których są ogniwa, różnej maści. Możesz poczekać i dwa miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja już na przesyłkę czekam 20 dni .... czyli jak to mówią nic pewnego te 12-14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Paweł, przez Szwecję idą przesyłki w których są ogniwa, różnej maści. Możesz poczekać i dwa miesiące W trackingu jest Szwecja, sam sobie tego nie wymyśliłem. W Mobiusie jest lipol, może dlatego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi