dlmtb Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jest na pierwszej stronie tego wątku. 15 stopni przed środkiem ciężkości. Hmmm... jeżeli dobrze widzę to hak wypadł w miejscu przewidzianym na podwozie? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-m3 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam posiadaczy Cobry 15 Niadawno zostałem szczęśliwym posiadaczem modelu COBRA 15 2,3m( a w zasadzie to moja ma prawie 2,4 ,same skrzydła mają 230mm+ kadłub 9mm)wszystkie tak mają? ,model zakupiłem z drugiej ręki zelektryfikowany lecz bez napędu więc niemam żadnej instrukcji do tego modelu a w necie nic nie znalazłem wiem tylko że środek ciężkości producent zaleca 6 cm od krawędzi natarcia ale niewiem w jakiej odległości od kadłuba mierzyć? a krawędz natarcia nie jest w równej linji. Bardzo bym prosił posiadaczy cobry o jakieś dane co do punktu środka cięrzkości, jakie maksymalne wychylenia lotek wysokości i kierunku ustawić ,(słyszałem że model jast bardzo czuły na stery) jaki silnik polecacie do tego modelu myślałem nad takim http://www.hobbyking...400Kv_550W.html do tego regulator Turnigy Plush 40 lub 60A i śmigło 10x6 i pakiet Turnigy 2200 25-35C,będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.