Detan Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam wszystkich pasjonatów modelarstwa.Mam na imię Jacek, mam 29lat i pochodzę z Puław.Modelarstwem interesuje się od dziecka. Moją pasje zaczynałem od budowy modeli plastikowych, potem papierowych. Budowałem tez latające modele Rakiet.Od dwóch lat zacząłem się interesować modelami RC.W zeszłym roku zapisałem się do pobliskiego klubu modelarskiego i rozwijam swoje zainteresowania pod okiem doświadczonych modelarzy.Pierwszy model RC jakim latałem był elektryczny Mustang P51 Firmy Reely z EPP.Od zeszłego roku uczę się pilotować model spalinowego trenerka z zestawu RTF.W przyszłości jak moje córeczki podrosną (a są jeszcze przedszkolakami) i się usamodzielnią (nie dręcząc ciągle ojca ) będę chciał zbudować od podstaw własny model samolotu.Amatorsko buduje też różne układy elektroniczne oparte na mikrokontrolerach i elektronice analogowej. Moją pasją są tez komputery.Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi