laminat Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam Witam wszystkich modelarzy. Choc na forum jestem juz od jakiegos czasu dopiero dzis sie tu melduję gdyz własnie koncze mature (jutro juz tylko egzamin z angielskiego ustnego i zaczynam sie bawic w modlarstwo naprawde) Jak narazie mam na swoim koncie jedna uwięziówke nieoblatana jaskółke i smyka z artmodel Krosno ktory czeka na remont po zeszłorocznej kraksie. Wiec ja zmykam pobawic sie z odpalaniem swojego coxika bo musze go sobie poregulowac i do zobaczenia na zlotach, spotkaniach, piknikach i niedzielnych wypadach na lotnisko P.S Jestem z okolic Gorzowa Wlkp. wiec jezeli ktos by był z tych stron to z checia umówił bym sie na jakies niedzielne latanie. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam cię na forum i poweodzenia w lotach! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.