wosiekpl Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Witam serdecznie. Postanowielm tutaj zamiescic moje pytanie bo nie wiem czy nadaje sie do dzialu elektroniki. A pytanie mam takie otoz znalazlem w internecie aparature Sanwa VG6000 + ladowarka + zasobnik na baterie + kwarce za 80 E i zastanawiam sie czy sie oplaca. Aparatura ma byc do RWD 5. Ciekaw jestem co myslicie ? _________________
Raffik Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 ja mam tą Sanwe i sobie chwale cena dobra - ja bym bral
afish Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Tez mialem kiedys ta aparaturke i nie narzekalem ....
Rekrut:) Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Ja ją mam od 2 miesięcy.Jak na razie sie spisuje bardzo dobrze!Ma wiele bardzo przydatnych funkcji...Przyjemna w użytkowaniu i zakup jej jak najbardziej w tej cenie sie opłaca!Będziesz mieć aparaturę na kilka sezonów a nawet i więcej :wink: Polecam jak najbardziej! :wink: Jeśli nie będziesz mieć polskiej instrukcji daj znać zeskanuje Ci i prześlę :wink:
meloow Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Ja też posiadam VG6000 i uważam ze jest SUPER !!! co prawda brakuje obsługi heli ale jak zaczne zabawe z nimi to się przesiąde na RD8000 lecz to moze za rok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.