misio Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam kolegów z tematu Heli ,posiadam copterx 450 pro v4 i nie mogę go zesterować, sam go składałem teraz kręci się w kółko, mieszkam w Siemianowicach i chętnie bym się zaprzyjażnił z modelarzem z pobliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jaki żyroskop zamontowany i jakie ustawienia wprowadzone? Może również być ustawiony rewers na serwie ogonowym. Jaką posiadasz aparaturę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Helikopter jak pisałem jest kupiony jako Kit, a aparaturę cała dokupiłem osobno tz. elektronikę do heli też firmy copterx cx 450 ,aparaturę mam firmy radiolink nadajnik i odbiornik cyfrowy 6 kanałowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Spróbuj ustawić żyroskop jak na filmie : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dzięki, już to przerabiałem wiele razy i nici, pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 W takim razie zostaje sprawdzic ten rewers na serwie, naciag paska ( chyba, ze jest na wale). Lub wystarczy tylko wytrymowac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Mam nadajnik Radiolink-T6EAP MODE2, w instrukcji pisze że nadaje się do helikoptera a w serwisie powiedziano mi że mam kupić inny bo na tym nie można ustawic, nie wiem co o tym sadzić bo to mój pierwszy helikopter, jest on na 4 serwach i ogon napędzany wałem, pozdrawiam kolegów lotników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Musi mieć opcje miksowania do tarczy CCPM bo inaczej śmigłowca nie obsłużysz a tychże funkcji w niej nie widzę, raczej na niej nie polatasz chyba, że da się to jakoś inaczej załatwić (a raczej się nie da choć nie wiem bo nie znam tego radia). http://abc-rc.pl/templates/images/files/995/Instrukcja_Obsugi_T6EAP.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dziekuję za zainteresowania się moim problemem, ale miałeś rację , zakupiłem inna aparaturę Aparatura z telemetrią FlySky FS-i6 6CH i w servisie powiedziano mi że teraz lata, sam jeszcze nie próbowałem , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi