kapral Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Mam prośbę do kolegi miro-er1 o nieużywanie mojego wizerunku. Przepraszam autora postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W temacie Rwd 5. Zamontowałem większe kółka, przesunąłem pakiet trochę do przodu (ok. 2 cm) tak "na oko" bez wyważania. Stwierdziłem, że pokołuję trochę po asfalcie i posprawdzam czy jeździ prosto. Było dobrze, a nawet bardzo dobrze. Spróbowałem szybciej i za bodajże trzecim razem tak po prostu zaczął się unosić, powoli, dostojnie, prawie bez przechyłu na skrzydło. Oczywiście odjąłem gaz i usiadł. Przesunięcie pakietu uspokoiło go, nie zadziera ostro w górę. A kółka wyglądają tak, średnica 70 mm (120 mm wyglądały już trochę śmiesznie a tylko takie były większe od ręki w sklepie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Bardzo proszę admina o usunięcie mojego wpisu. Widocznie coś w systemie pozamieniało zdjęcia. Teraz jest OK. Nie chcę zaśmiecać wątku. Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ja nie uzywam niczyjego wizerunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Chcąc wykorzystać ostatnie 2 tygodnie wakacji i fakt, że będąc u teściów na wsi mam trochę więcej miejsca niż w bloku w Krakowie zakończyłem prace nad modelem. Został cały oklejony, teraz wraz ze skrzydłami. Kadłub folia reklamowa, skrzydła kolorowa taśma pakowa (biała i zielona). Kolorystyka wyszła trochę dziwna, ale wreszcie jest cały i ukończony. Jutro muszę tylko z dziećmi zaliczyć nowotarski piknik lotniczy, a potem można powoli myśleć nad oblataniem modelu po oklejeniu. Może nawet poleci :-), chociaż trochę gramów mu przybyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwach Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Napewno poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi