Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam wszystkich ;] Jestem tu nowy, interesuję się modelarstwem (uwaga) od dziś :devil:. Czyli jak łatwo się domyśleć jestem zielony:] Zainteresowanie moje wzięło się z tego, że widziałem na allegro helikoptery zdalnie sterowane i sobie pomyślałem: "... kurde za moich czasów nie było takich zabaweczek...". Na forum zarejestrowałem się dlatego, że chciałbym: - dowiedzieć się co nie co zanim wydam pierwsze poważne pieniądze - poznać fajnych ludzi, którzy mimo wieku też lubią zabaweczki:] To wszystko, jeśli ktoś ma do mnie jakieś pytanie - proszę się nie krępować... Raczej jestem otwarty i coś takiego jak powaga :lol2: nie wchodzi w grę Pozdrawiamkesuba P.S. Dopisałbym jeszcze coś o sobie ale już dałem wyślij :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam. Uzupełnij avatar i bedzie git. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 uhm, ale avatar z Tobą, a nie z ładną panienką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 uhm, ale avatar z Tobą, a nie z ładną panienką i do tego pół nagą... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 haa nie dam swojego:P Po co? A panienka ładna:] i nie da się być pół nago a pół nie... ta pani jest ubrana - skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To ja odsyłam tutaj: Regulamin Forum Bo jak nic Twoja przygoda z Tym Forum będzie niezwykle krótka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 to bedzie krawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 to bez avatara może byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Zobacz, wszyscy tu mamy swoje zdjącia. Zgadnij po co? :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ale ja się wstydzam... jak będę miał swojego T-rex'a to zrobimy sobie razem zdjęcie i na pewno dodam dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Zagłębie nie zna wstydu. Montuj fotkę ale już. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 i sobie pomyślałem: "... kurde za moich czasów nie było takich zabaweczek...". Patrz wiek - wiek 16 lat a to dobre ciekawe kiedy były te czasy ? :devil: no no avatar kolego musi być !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.