Sky Ace Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 potrzebuje pomocy poniewarz mam kadłub laminatowy i niezbędna jest mi forma takiego kadłuba do laminowania kadłub jest z laminatu i nie znam nikogo kto by potrafił zrobić PORZĄDNĄ forme a następnie mi wyjaśnił jak mam z niej korzystać aby kadłuby były wykonane jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sky Ace Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 i jeszcze jedno prosze o kontakt najlepiej przez PM albo gg8368732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Potrafisz czytac?? :evil: 1. Jak wchodzisz do klubu to sie przedstaw w "Powitali" !!! 2. Jak piszesz post to napisz go tak aby byl zrozumialy!! 3. Uzywaj "Edytuj" a nie dopisujesz kolejny bezsensowny post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 tu nikt za ciebie nie zrobi takiej formy, najwyzej mozesz sie dowiedziec co i jak robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 http://www.modelarski.net/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=56 http://www.members.cox.net/davidfee/Fuselage_Molds.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Potrafisz czytac?? :evil: 1. Jak wchodzisz do klubu to sie przedstaw w "Powitali" !!! 2. Jak piszesz post to napisz go tak aby byl zrozumialy!! 3. Uzywaj "Edytuj" a nie dopisujesz kolejny bezsensowny post! Święte słowa!!! Tytuł wątku także jest "bardzo konkretny"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.