kamilos15000 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 CZEŚĆ CHŁOPAKI ! CO PROPONUJECIE JAKO 2 MODEL , TEN BYŁ PIERWSZY http://www.allegro.pl/show_item.php?item=346778417 I ŚWIETNIE MI NA NIM IDZIE , NAUCZYLEM SIE JUZ ROBIC BECZKE I PĘTLE TERAZ BYM CHCIAL JAKIS MODEL CO JUZ ŁATWIEJ BY SIE ROBIŁO AKROBACJIE BO TYM GWS SIE CIĘŻKO ROBI SILNIM MA CIAG 310g A MODEL WAZY 450 G TERAZ DO JAKIEGOS AKROBATA MAM JUZ SILNIK O CIAGU 450g I REGULATOR CO PROPONUJECIE JAKO 2 MODEL TAKI NIE ZABARDZO CIEZKI W PILOTARZU A NIE TAKI ZE DLA BARDZO ZAWANSOWANYCH TYLKO DLA ŚREDNIO ZAAWANSOWANYCH } PISZCIE CO PROPONUJECIE POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 CZEŚĆ CHŁOPAKU !!! CAPSLOCK CI SIE POPSUŁ ??, A MOŻE SHIFT ZABLOKOWAŁ ?? WEŹ MOCNO RĄBNIJ KLAWIATURĄ, MOŻE SIĘ NAPRAWI I BĘDZIESZ MÓGŁ NORMALNIE PISAĆ Dziękuję za uwagę, Kamila proszę o przepisanie postu na nowo PS Nie wiem czy wiesz, ale zgodnie z Netykietą pisanie drukowanymi literami oznacza krzyk.. chyba nie chcesz na nas wrzeszczeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 kamilos15000, zobacz za co dostałeś poprzednie ostrzeżenia. To chyba nie było aż tak dawno, żebyś zapomniał, że nie jest mile widziane kilka takich samych tematów w różnych miejscach forum. O dużych literkach już nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Teraz jeszcze to samo w Giełdzie... Przyślij nam pocztówkę z wakacji :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.