kinemax Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam wszystkich ! Na początek chciałem pochwalić się takim o to latadłem: Trochę ponad metr rozpiętości, dwa serwa, cos w rodzaju motoszybowca, ale oczywiście najfajniejszy jest w nim wygląd (choć lata też bardzo sympatycznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam. Modelik sympatyczny,swego czasu dość szeroko opisywany na rcgrups. Zastanawiałem się nad budową klona z depronu. Jeśli możesz, napisz gdzie można go kupić jako zestaw i za ile. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Google naszym przyjacielem 8) http://stores.ebay.com/EPP-EAGLE Mam nadzieje że pomogłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingofbongo Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A jak ptaki reagują na ten model? Boją się rzeczywiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.