kinemax Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Witam, Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Rzadko bywam na spotkaniach (najczęściej na helikopterowym EP2 w Warszawie) bo naogół jeżdżę na działkę... Parę zdjęć z latania na działeczce: Ja i mój Hurricane 550 I troszkę inne latadło... Jest to niestety 130km od W-wy, tuż koło Sierpca, ładne i bardzo przestronne miejsce... Chętnie widziałbym tam kolegów modelarzy, z tym że porządnego pasa nie ma i raczej nie będzie (jest twarda droga gruntowa).
Tomek_W Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam na forum. Przypomniałeś mi orzełka, który jakiś czas temu wpadł mi w oko. Sympatyczny modelik.
Barlu Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam(y) Koło Sierpca pan powiada... Bywam tam bo mam rodzinę i w najbliższe wakacje jak tam będę zamierzam mieć chodź jeden model pod ręką. Można by się umówić na wspólne latanie :wink: Ale to już poza forum, np na PW
kinemax Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Jako, że miałem dłuższą przerwę w aktywności forumowej, witam się ponownie. Od tamtego czasu sporo się zmieniło, 550-już nie lata, leży sobie trochę połamana na półce, za to znacznie więcej latam modelami z EPP i EPO. Na początek może link do oblotu dość przyjemnego modelu z HK.... Oblot, odbył się na Panny Wodnej w W-wie, kiedy ulica był już gotowa, ale jeszcze zamknięta , teraz już niestety warunki modelarskie nie są już tam takie fajne https://youtu.be/h9OVbOqiQqw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.