kinemax Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam, Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Rzadko bywam na spotkaniach (najczęściej na helikopterowym EP2 w Warszawie) bo naogół jeżdżę na działkę... Parę zdjęć z latania na działeczce: Ja i mój Hurricane 550 I troszkę inne latadło... Jest to niestety 130km od W-wy, tuż koło Sierpca, ładne i bardzo przestronne miejsce... Chętnie widziałbym tam kolegów modelarzy, z tym że porządnego pasa nie ma i raczej nie będzie (jest twarda droga gruntowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Fajny ten orzełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Fajny model i witaj na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam na forum. Przypomniałeś mi orzełka, który jakiś czas temu wpadł mi w oko. Sympatyczny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam(y) Koło Sierpca pan powiada... Bywam tam bo mam rodzinę i w najbliższe wakacje jak tam będę zamierzam mieć chodź jeden model pod ręką. Można by się umówić na wspólne latanie :wink: Ale to już poza forum, np na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jako, że miałem dłuższą przerwę w aktywności forumowej, witam się ponownie. Od tamtego czasu sporo się zmieniło, 550-już nie lata, leży sobie trochę połamana na półce, za to znacznie więcej latam modelami z EPP i EPO. Na początek może link do oblotu dość przyjemnego modelu z HK.... Oblot, odbył się na Panny Wodnej w W-wie, kiedy ulica był już gotowa, ale jeszcze zamknięta , teraz już niestety warunki modelarskie nie są już tam takie fajne https://youtu.be/h9OVbOqiQqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.