Afgan Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam Mój problem z symulatorem polega na tym, że pewnego razu mój młodszy brat pociągnął za kabel od symulatora, który w efekcie spadł z biurka na ziemię. Teraz podczas symulacji wychylenia wszystkich sterów w jedną ze stron są prawidłowe, a w drugą już nawet po minimalnym ruchu drążka są maksymalne. Aparatura to SIMTransmitter 6. To nie jest wina symulatora, gdyż reinstalacja nie pomogła. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Hej! Zaglądnij do środka i sprawdź co z potencjometrami i resztą mechaniki drążków. Może gdzieś się poluzowało, urwało itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afgan Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Sprawdzałem już środek i wygląda na to, że jest wszystko jak trzeba. Odłączałem dla pewności od głównej płytki wtyczki z potencjometrów i po ponownym podpięciu nic się nie zmienia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi